Επιστολή του Άρη προς την ΕΟΠΕ: «Γιατί πρέπει να μας δώσετε εισιτήρια» (photo)

Έγγραφο απέστειλε χθες στην ΕΟΠΕ το ΤΑΠ Άρης, με αφορμή τον αγώνα κυπέλλου την προσεχή εβδομάδα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.

Στην επιστολή αυτή, λοιπόν, διευκρινίζεται γιατί ο εν λόγω αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί νωρίτερα από την Τετάρτη (29/1), όπως ζήτησε ο Εθνικός, ενώ οι «κίτρινοι» εξηγούν, επίσης, για ποιο λόγο ζητούν να τους δοθούν προσκλήσεις και 80 εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον αριθμό των προσκλήσεων που θα διαθέσετε στον Σύλλογό μας για τον αγώνα κυπέλλου, διότι επιθυμεί όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καθώς και το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ – ΤΑΠ να παρευρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα. Θα σας παρακαλούσαμε επίσης όπως μας διαθέσετε 80 εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι ως επί το πλείστον είναι παιδιά 15 και 16 χρονών».

Όπως ανέφερε χθες το PRESSARIS, σύμφωνα με τη σελίδα 8 της ειδικής προκήρυξης του κυπέλλου ανδρών (άρθρο 17, παράγραφος γ΄): «Σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών απαγορεύεται η μετακίνηση των φιλάθλων και κατά συνέπεια το φιλοξενούμενο σωματείο ή ΤΑΑ δεν δικαιούται εισιτηρίων. Στους αγώνες θα δίνονται στη φιλοξενούμενη ομάδα μόνο προσκλήσεις για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου ή ΤΑΑ».

Μένει, λοιπόν, να φανεί αν η ΕΟΠΕ μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα των «κίτρινων» και αν οι φίλοι του Άρη θα είναι παρόντες στην Αλεξανδρούπολη για το ματς κυπέλλου, εν αντιθέσει με αυτό του πρωταθλήματος, στο οποίο δεν τους επετράπη η είσοδος.

To Top