Συγνώμη Αρβανίτη στον κόσμο για τα εισιτήρια! “Ο Άρης είναι αδικημένος από αυτή την υπόθεση”

“Ο Άρης είναι αδικημένος από αυτή την υπόθεση”. Αυτό δήλωσε σήμερα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης όταν ρωτήθηκε για όσα τραγικά αποφάσισε η ΕΟΚ για το θέμα του τελικού κυπέλλου.

Ο κ. Αρβανίτης τόνισε αρχικά πως “είναι σοβαρό θέμα. Σαν διοίκηση θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους κατόχους διαρκείας και τους υπόλοιπους οπαδούς μας που δεν εκπληρώσαμε την επιθυμία τους, να παρουσιαστούμε όλοι σαν μια γροθιά, διοίκηση, κόσμος και ομάδα. Η ΕΟΚ δεν μας άφησε κανένα περιθώριο. Ήταν κάθετα αντίθετη για τα 1.500 εισιτήρια που ζητήσαμε. Προσπαθήσαμε όσο μπορέσαμε και την εξηγήσαμε τη θέση μας. Τους καταλαβαίνω και τους νιώθω, και εγώ οπαδός είμαι. Είναι στιγμές που πρέπει να λειτουργήσεις ως πρόεδρος, βάζοντας στην άκρη τον οπαδό. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από αυτό που κάναμε. Η ομάδα θα πρέπει να κατέβει και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Δικαίως βρεθήκαμε εκεί. Δικαιούνται τα παιδιά τα παίξουν αυτόν τον τελικό, γιατί αυτοί κέρδισαν τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο”.

Ρωτήθηκε να σχολιάσει τις άστοχες (έως και προκλητικές) δηλώσεις των αξιωματούχων της ΕΟΚ περί πλειοψηφίας των οπαδών του Παναθηναϊκού στα Δύο Αοράκια και απάντησε: “Αυτό ήταν ένα από τα επιχειρήματά μας, η ΕΟΚ θα έπρεπε να διασφαλίσει την ισονομία και τη ουδετερότητα σε έναν τελικό. Υπάρχει ένα θέμα με την ΕΟΚ, η οποία έχει στο μυαλό της πού θα δώσει τα εισιτήρια στις τοπικές ομάδες και να μην υπάρχουν κενές ζώνες. Αυτό δεν ξέρω πως θα το πετύχουν. Τους είχα πει ότι υπογράφω εφόσον μας δοθούν εισιτήρια ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης είναι αδικημένος από αυτή την υπόθεση. Θα πρέπει να λειτουργούμε ως παράγοντες και όχι ως οπαδοί”.

To Top