«Επιστράτευσε» και Κανούλα από Κ20 λόγω Καστίγιο και… Σολτάνι!

Το πρόβλημα του τραυματισμού του Νέρι Καστίγιο στη σημερινή τελευταία προπόνηση του Άρη πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό σήμανε συναγερμό στην ομάδα του Άρη. Οι κίτρινοι επιστράτευσαν τον νεαρό Κανούλα λίγη ώρα, μετά τις υποχρεώσεις του με την Κ20.

Όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS στο σημερινό δίτερμα ο Καστίγιο συγκρούστηκε με τον Ντίκο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο γόνατο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα.

Για τον λόγο αυτό κλήθηκε από την Κ20 ο Κανούλας, ο οποίος αν και έπαιξε για ένα ημίχρονο στο 3-0 επί του Λεβαδειακού το μεσημέρι του Σαββάτου, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας.
Ο Μανουέλ Μασάδο ήδη σκέφτεται το εναλλακτικό πλάνο χρησιμοποιώντας τον Ουμπίντες στην κορυφή σε περίπτωση που τεθεί νοκ άουτ ο Καστίγιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτήν δεν υπάρχει ο Καρίμ Σολτάνι τον οποίο δεν υπολογίζει προς το παρόν ο Μασάδο. Απουσιάζουν ακόμη οι τραυματίες Τόχα, Γιαννιώτας και τελικά και ο Πρίττας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει 100% το πρόβλημά του.

Αναλυτικά: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Καστίγιο, Φατί, Κατίδης, Ουμπίντες, Ακόστα, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Τσουκάνης, Κανούλας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος.

To Top