Επιστρέφει η ομάδα, αγωνία για τη συνάντηση με Δαμιανίδη

Η σημερινή είναι ημέρα επιστροφής για την ομάδα από την παγωμένη Μόσχα. Ολοκληρώνεται το τελευταίο ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Άρη, το μυαλό όλων μέσα στην ομάδα, παικτών και προπονητών είναι στο αυριανό ραντεβού με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη για το θέμα που έχει προκύψει με την αποχή και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Οι παίκτες δεν θα προπονηθούν σήμερα γιατί είναι στον… δρόμο της επιστροφής. Αύριο θα υπάρξει προγραμματισμένη προπόνηση, για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα γίνει αυτή η προπόνηση.
Οι παίκτες έχουν ζητήσει να συναντηθούν με τον Γιάννη Δαμιανίδη, για πέμπτη φορά φέτος, προκειμένου να συζητήσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν προς τα πρόσωπά τους και αφορούν τις πληρωμές.

Η αυριανή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα μπει στα ταμεία της ΚΑΕ και η τρίτη δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, την οποία θα μοιραστούν οι Έλληνες παίκτες, όπως έγινε και με τις δύο προηγούμενες.

Αυτό που θα ζητήσουν οι παίκτες από την πλευρά τους είναι να τους εγγυηθεί η διοίκηση ότι όλα τα χρήματα των τηλεοπτικών θα πάνε σε αυτούς, ακόμα κι όταν τελειώσει η χρονιά. Επίσης οι τρεις παίκτες που ήταν και την περσινή περίοδο (Ταπούτος, Τσαϊρέλης, Βεργίνης) θέλουν να συζητήσουν και για τα οφειλόμενα της περσινής χρονιάς.

To Top