Οι επώνυμοι είπαν για Λέσχη και ΠΑΕ…

Στη σημασία της γενικής συνέλευσης της Λέσχης τοποθετήθηκαν αρκετοί παράγοντες της κιτρινόμαυρης οικογένειας, δίνοντας το στίγμα της σημερινής θέσης, αλλά και της προοπτικής που ανοίγεται για τον φορέα και την ΠΑΕ Άρης. Κάποια σημεία των δηλώσεων τους, αξίζουν τον κόπο να υπογραμμιστούν…

Αναλυτικά:

 

«Αν βρισκόμασταν σε μια οικονομική άνθηση του ποδοσφαίρου, θα έλεγα σαφώς ότι είναι εκβιαστικό το να στηρίξουμε αυτό το επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει. Δεν είναι όμως έτσι και για αυτό το λόγο υπάρχει αναγκαιότητα για εισροή κεφαλαίων.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη ενημέρωση σε εμάς για αυτό το επενδυτικό ενδιαφέρον έγινε τον Νοέμβριο. Πρόκειται για μία περίπτωση την οποία η ΠΑΕ χειρίστηκε και διαπραγματεύτηκε στο επίπεδο που της επιτρεπόταν. Αν υπήρχε θέμα απόκτησης μετοχών, τότε θα αφορούσε και τη Λέσχη.
Αύριο η πρόταση θα πάρει την τελική της μορφή και θα παρουσιαστεί στα μέλη. Είμαστε κοντά στην διορία της αδειοδότησης και όλες οι ομάδες ψάχνονται. Η ΠΑΕ θα πρέπει να παρουσιάσει την οικονομική της κατάσταση και να παρουσιάσει την πρόταση στα μέλη. Αυτά είναι που θα αποφασίσουν και θα πρέπει να αναλογιστούν τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και τον Άρη».

Γιάννης Γρανούζης (πρόεδρος δ.σ. Λέσχης Φίλων Άρη)

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι όλα να γίνουν με πολύ ήρεμο τρόπο χωρίς να υπάρχουν οι ανακατωσούρες του παρελθόντος και να διασφαλίσουμε μία πολύ ήρεμη κατάσταση από την οποία πράγματα θα βγει κάτι και ο κόσμος της ομάδας από αυτή τη γ.σ. να βγει πιο ενωμένος παρά διαιρεμένος όπως έγινε τις προηγούμενες φορές».

 «Φτάσαμε στην κορύφωση. Αυτό το όραμα που είχαμε πριν από αρκετά χρόνια έχει φτάσει στο απόγειό του, στο σημείο για το οποίο δημιουργήθηκε η Λέσχη να φτάσει. Να περνάμε από κόσκινο και από την κρίση του σώματος της Λέσχης οτιδήποτε θα μπορεί να έχει σχέση με την ομάδα μας».

Αλέξανδρος Νικολαΐδης (αντιπρόεδρος δ.σ. Λέσχης Φίλων Άρη)

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι σχηματοποιημένο, που να το γνωρίζουμε εμείς. Η ΠΑΕ χειρίζεται το θέμα απολύτως εμπιστευτικά. Το ζητούμενο είναι να εισρεύσουν χρήματα, αλλά με την ευθύνη και την απόφαση όλων. Συγκεκριμένα, θα πρέπει το ζήτημα να τεθεί αύριο και για αυτό να ψηφίσουν τα μέλη στη γενική συνέλευση».

Θωμάς Γιαννόπουλος (γενικός γραμματέας και υπεύθυνος επί των νομικών θεμάτων της Λέσχης Φίλων Άρη)

 

«Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, με την τρομακτική οικονομική κρίση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μας οδηγούν αναπόφευκτα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Προσωπική μου άποψη είναι πως το ιδεατό θα ήταν να προχωρήσουμε σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε θέσει όταν ξεκινούσε το εγχείρημα της Λέσχης, ωστόσο οι συνθήκες έχουν αλλάξει και στη πράξη αποδεικνύεται πως ο κόσμος δεν μπορεί να στηρίξει αυτό το όραμα όπως θα θέλαμε. Επομένως θα πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να εξετάσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα, έστω και βραχυπρόθεσμα, ούτως ώστε όταν οι συνθήκες διαφοροποιηθούν να επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση»

Δημήτρης Σαρρής (α’ αντιπρόεδρος δ.σ. ΠΑΕ Άρης)

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top