Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βελλίδειο, αγωνία για το παρόν και το μέλλον του Άρη

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου… Η ημέρα των εργασιών της γενικής συνέλευσης της Λέσχης Φίλων Άρη. Μιας συνέλευσης που θα καθορίσει πολλά για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Σε ΠΑΕ, ΚΑΕ, την Λέσχη, την ίδια την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στις 5μ.μ. στο Βελλίδειο!
 
Η εβδομάδα που ξεκίνησε, χαρακτηρίστηκε όχι άδικα, ότι αποτελεί ένα «κρίσιμο σταυροδρόμι» σε ότι αφορά τις διοικητικές εξελίξεις σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, ενώ θα υπάρξει και αλλαγή του ονόματος της Λέσχης… Ο φίλαθλος κόσμος του Άρη, οι παράγοντες, οι αθλητές, τα στελέχη τις εξελίξεις με… κομμένη την ανάσα. 

1. Σε ότι αφορά την ΠΑΕ
, στην Αλκμήνης δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Τα οικονομικά προβλήματα είναι δεδομένα, τα μέτωπα ανοιχτά. Από το ξεκίνημα της περιόδου, όλοι παραδέχθηκαν ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά κανείς δεν εγκαταλείπει τη μάχη… Όλοι έχουν δεσμευτεί ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος. 

Στο εσωτερικό της ομάδας μετά την διήμερη αποχή των ποδοσφαιριστών και τις αλλεπάλληλες συζητήσεις δόθηκε χρονικός ορίζοντας μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος δράσης από τη διοίκηση. Ο αγώνας πέρασε, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν με αγωνία και αυτοί τα «καλά νέα». 

Δεν αποκλείεται μετά τη γενική συνέλευση της Τετάρτης να μαζευτούν όλοι μαζί και πάλι για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους…

Η ίδια η διοίκηση διά στόματος Θανάση Αθανασιάδη, αλλά και Γιάννη Κόντη είχε διαμηνύσει στους παίκτες ότι στο διάστημα που απομένει μέχρι τη γενική συνέλευση θα γίνουν όλες εκείνες οι κινήσεις που θα δρομολογήσουν την λύση και την επόμενη μέρα στον σύλλογο. Το… πλήρωμα του χρόνου έφτασε…

Στη γενική συνέλευση της Τετάρτης η διοίκηση της ΠΑΕ αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της: να ανακοινώσει ποιοι ενδιαφέρονται για να εμπλακούν στον σύλλογο, με ποιον τρόπο και πώς μπορούν να τροφοδοτήσουν το επόμενο βήμα της ανάπτυξης. Τα ερωτήματα πολλά, αλλά υπάρχει η διοικητική αισιοδοξία, ότι θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, οι οποίες μάλιστα χαρακτηρίζονται «ως οι μοναδικές, αυτήν την εποχή, οι οποίες μπορούν να δώσουν την λύση και να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ». 

2. Σε ότι αφορά την ΚΑΕ… οι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν πως αυτό που θα ανακοινωθεί σήμερα θα είναι η δημιουργία μιας ομάδας “εργασίας” που θα αποτελείται από παράγοντες της οικογένειας του συλλόγου, που θα στοχεύσει στην διεύρυνση της ΓΕΝΕΣΙΣ. Ουσιαστικά οι μέτοχοι μέσα από αυτήν την διαδικασία θα προσπαθήσουν να μοιραστούν τις μετοχές τους με άλλους συναρειανούς τους, ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένας “πυρήνας” από τον οποίο θα προκύπτει η διοίκηση της ΚΑΕ.

Τα θέματα της συνέλευσης

“Η Ημερήσια Διάταξη όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από 20/01/2012 είναι η κάτωθι:

1. Εκλογή Προεδρείου ΓΣ
2. Αλλαγή ονόματος
3. Διοικητική λειτουργία ΚΑΕ ΑΡΗΣ – Διερεύνηση λύσεων και διεξόδων
4. Οικονομικός, διοικητικός απολογισμός και προγραμματισμός ΠΑΕ ΑΡΗΣ
5. Έλεγχος οικονομικών πεπραγμένων ΠΑΕ ΑΡΗΣ από Λέσχη Φίλων ΑΡΗ
6. Λειτουργία-Θεσμικός ρόλος Λέσχης Φίλων ΑΡΗ
7. Επενδυτικό ενδιαφέρον ΠΑΕ ΑΡΗΣ-Προϋποθέσεις-Ρόλος Λέσχης Φίλων ΑΡΗ
8. Διάφορα θέματα».


Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top