ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστρέφει ο Ετέμπο, περιμένει Πάλμα, χάνει Ντουκουρέ

Ο Άρης από σήμερα ανεβάζει ρυθμούς μπαίνοντας στην προετοιμασία του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή.

Οι κιτρινόμαυροι μετρούν μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία της άδικης αποβολής του με την ΑΕΚ και θα είναι παρών στο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης.

Από κει και πέρα, αναμένουν τον Λουίς Πάλμα. Ο 22χρονος το προηγούμενο διάστημα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και θεραπείες, με στόχο να μπει άμεσα στις προπονήσεις και να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το επερχόμενο ματς. Ήδη χθες ανέβασε ρυθμούς και υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει να ενισχύσει την κιτρινόμαυρη επίθεση.

Παράλληλα, από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει ο Σεΐκ Ντουκουρέ. Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Ιβοριανός μέσος έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα μέρες. Το ευχάριστο είναι ότι δεν προέκυψε πρόβλημα στο γόνατο, όμως το βέβαιο είναι ότι δεν υπολογίζεται για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

To Top