ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι προ των ευθυνών τους, παιχνίδι πρόκληση με τον Παναθηναϊκό

 Ο Άρης βρίσκεται για μια ακόμη φορά, σε μια περίοδο, όπου καλείται να διαχειριστεί την αγωνιστική κρίση που προκάλεσαν τα αρνητικά αποτελέσματα, βιώνει μια ακόμη αλλαγή τεχνικού στα μέσα της σεζόν και είναι απέναντι σε μια πρόκληση, όπως είναι το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Χθες, οι τόνοι ανέβηκαν από τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μιλώντας με skype από την Αθήνα έστειλε σαφές μήνυμα στα κιτρινόμαυρα “αποδυτήρια”. Μιλώντας στους παίκτες σε αυστηρό τόνο, διεμήνυσε ότι: “ανοχή τέλος! Δική σας δουλειά και δική σας ευθύνη είναι να αλλάξετε την κατάσταση. Βρείτε τον τρόπο. Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Οποίος δεν ματώσει από εδώ και πέρα τη φανέλα δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο”.

Άπαντες πλέον είναι προ των ευθυνών τους. Από τη διοίκηση μέχρι τον τελευταίο “κρίκο” στην ομάδα καλούνται να βρουν τον δρόμο της διεξόδου από την προβληματική κατάσταση. Ο Άρης χρειάζεται καλές εμφανίσεις, νίκες, ηρεμία, για να κλείσει την χρονιά με το μίνιμουμ των στόχων του, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Λόγια δεν χωράνε πλέον, έχουν άλλωστε εξαντληθεί. Ο Άρης μπαίνει στο φίνις της κανονικής περιόδου, έχοντας αρχής γενομένης του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, πέντε αγώνες αποδείξεων.

Τα παιχνίδια του Άρη μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου:

22η αγωνιστική: Άρης-Παναθηναϊκός (12/2, 20:00)

23η αγωνιστική: ΟΦΗ-Άρης (18/2, 19:30)

24η αγωνιστική: Άρης-Ατρόμητος (26/2, 19:30)

25η αγωνιστική: Λαμία-Άρης (4/3, 17:00)

26η αγωνιστική: Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (12/3, 19:00).

To Top