Επιστρέφει ο Σκορδίλης!

Ο Γάιος Σκορδίλης επιστρέφει στον Άρη! Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ο Έλληνας σέντερ έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΚΑΕ για να γυρίσει στην ομάδα και δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να είναι παρών στην προπόνηση στο Αλεξάνδρειο.

Ο Σκορδίλης είχε αποχωρήσει αιφνιδιαστικά πέρσι την άνοιξη από την ομάδα, είχε κινηθεί και δικαστικά, διεκδικώντας χρήματα και πέρα από τα δεδουλευμένα, δικαιώθηκε εν μέρει (για τα δεδουλευμένα από τη FIBA), όμως δεν μπορούσε να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.
Οι δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα ήρθαν σε συζητήσεις για την εύρεση συμβιβαστικής λύσης ώστε να διακανονιστεί η οφειλή που υπάρχει προς το μέρος του. Εκεί διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επιστροφή του στην ομάδα. Άλλωστε και ο Άρης θα ήθελε να έχει τον παίκτη στο ρόστερ του σε μια χρονιά πολύ δύσκολη από κάθε πλευρά, ενώ και ο παίκτης φάνηκε να είναι πολύ πιο διαλλακτικός σε σχέση με το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σκορδίλης επισκέφτηκε την ομάδα στην Αθήνα πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο και σήμερα υπήρξε νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Σκορδίλης είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ακόμα και σήμερα στην Θεσσαλονίκη και αν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θα φορέσει την κίτρινη φανέλα κόντρα στον ΚΑΟΔ, οπότε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έχει άλλη μια λύση μέσα στη ρακέτα.

To Top