ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει πιο… φρέσκος ο Γκάμα

Ρεπό και ξεκούραση είχε χθεσινή μέρα για τους παίκτες του Άρη οι οποίοι θα επιστρέψουν από σήμερα στις προπονήσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή (28/02, 15.00) τον Ατρόμητο με στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα κοντά ή στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής, έχει πάρει τις ανάσες του και αναμένεται να επιστρέψει πιο… φρέσκος στην τελική ευθεία.

Την Κυριακή ήταν μόλις το δεύτερο φετινό παιχνίδι (έπειτα από την ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης) που ο Πορτογάλος απουσίαζε καθώς είχε αγωνιστεί σε όλα και μάλιστα ως βασικός!

Ο 33χρονος επιθετικός, έχει αγωνιστεί και στα 22 φετινά ματς πρωταθλήματος, με συνολικό χρόνο συμμετοχής, στα 1.856 λεπτά, μόλις τέσσερα λιγότερα από τον Λίντσεϊ Ροζ! Συνολικά 25 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις φέτος για τον Ίβηρα, με απολογισμό 6 γκολ και 2 ασίστ.

Τα συνεχόμενα ματς του Γκάμα ήταν κι ένα από τους λόγους  που ο Άκης Μάντζιος επέλεξε να τον δηλώσει στο ματς της Κυριακής στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Προκειμένου να πάρει “ανάσες” και να είναι έτοιμος για την δύσκολη συνέχεια, σε κανονική διάρκεια, κύπελλο και πλέι οφ.

To Top