ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Άρης ρίχνεται στην τελική ευθεία!

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Άρης ρίχνεται στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και την κανονική διάρκεια.

Μετά και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Άρης έχει φέρει τη… μπάλα στο γήπεδό του για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται ενόψει των πλέι οφ, καθώς καλείται να πετύχει το απόλυτο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κίτρινοι έχουν τρεις αγώνες μπροστά τους για το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Υποδέχονται τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ και ενδιάμεσα έχουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μπορεί να φτάσει στο απόλυτο, δηλαδή του εννιά βαθμούς και να περιμένει απώλειες στα υπόλοιπα παιχνίδια της κορυφής, για να τερματίσει στην 2η θέση.

Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος για τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες του και εννοείται πως στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όλα είναι ανοικτά και οι κίτρινοι θα πάνε στην Τούμπα για άλλο ένα διπλό, ώστε να επιβεβαιώσουν τη δυναμική τους φέτος μακριά από την έδρα τους (έχουν ήδη 24 βαθμούς).

Το ζητούμενο – πρωτίστως για τη ψυχολογία ενόψει πλέι οφ – είναι να “καθαρίσει” η ομάδα τα δύο εντός έδρας παιχνίδια και από εκεί και πέρα να φορτσάρει στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν, εξασφαλίζοντας μια θέση στην Ευρώπη για τρίτη σερί σεζόν.

Η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο άφησε πίσω την ομάδα του Μπόλονι στους -3 βαθμούς και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα μέχρι το τέλος.

Δείτε τα το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι το τέλος:

24η αγωνιστική:

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
Άρης-Ατρόμητος
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

25η αγωνιστική:

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Άρης
ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

26η και τελευταία αγωνιστική (14/03):

Άρης-ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα
Βόλος-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

To Top