Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Τζέιμς

Ο Ντελρόι Τζέιμς βρίσκεται κοντά στην επιστροφή στην ΑΕΚ , ενισχύοντας την φροντ λάιν της «Ένωσης» με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

O 31χρονος Αμερικανός άσος δεν είναι ικανοποιημένος στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Γκαζιαντέπ και απομένουν τα τυπικά για τη λύση του συμβολαίου του. Η ΑΕΚ τον έχει προσεγγίσει και όλα δείχνουν ότι θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα έπειτα από το περσινό πέρασμά του από την «Ένωση» που συνδυάστηκε με την κατάκτηση δυο τίτλων.

Ο Τζέιμς είχε 8.7 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα σε 22′ συμμετοχής μ.ό. στο Basketball Champions League όπου η ΑΕΚ έφτασε ως το τέλος της διαδρομής, πανηγυρίζοντας τον τίτλο στο Final 4 που διεξήχθη στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά τον ενδεχόμενο απόκτηση του Τζόρνταν Θίοντορ ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από την Αρμάνι Μιλάνο, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού προτεραιότητα για τον ίδιο είναι να συνεχίσει στην EuroLeague. Από κει και πέρα, μετά τον Ρατάν – Μέις γίνονται σκέψεις απομάκρυνσης και του Τάιλερ Ρόμπερσον.

Πηγή: gazzetta.gr

To Top