Πρωτοχρονιάτικο πάρτι για την Άρσεναλ με… καλεσμένη τη Φούλαμ!

Με πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, η Άρσεναλ συνέτριψε 4-1 εντός έδρας τη Φούλαμ και ξεκίνησε ιδανικά το 2019! 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πρωτοχρονιά με «τεσσάρα» έκανε η Άρσεναλ, που επικράτησε 4-1 τη Φούλαμ στο Λονδίνο και επανήλθε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές ξεπερνώντας και την πίκρα από τη βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ.

Έτσι, οι «κανονιέρηδες» πλησίασαν στους δύο πόντους την 4η Τσέλσι και διεύρυναν το αήττητο σερί που τρέχουν στο γήπεδό τους στα 10 ματς (8-2-0). Παράλληλα, συνέχισαν την εξαιρετική παράδοση που έχουν κόντρα στη Φούλαμ, από την οποία δεν έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας!

Από την άλλη, η ομάδα του Ρανιέρι υπέστη την πρώτη ήττα της μετά από 3 αγώνες και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Έμερι ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και προηγήθηκε στο 25’, με τον Τζάκα να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση μετά από πάσα του Ιβόμπι. Στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί και έφτασαν κοντά στο 1-1 σε κάποιες περιπτώσεις, με τους Σεσενιό και Μίτροβιτς.

Η εικόνα της Άρσεναλ βελτιώθηκε μετά την ανάπαυλα και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους της. Στο 55’ ο Λακαζέτ έγραψε το 2-0 μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, όμως η Φούλαμ δεν τα παράτησε και κυνήγησε το γκολ, το οποίο ήρθε στο 69’ με τον Καμαρά.

Στο τελευταίο τέταρτο, οι γηπεδούχοι καθάρισαν την… μπουγάδα, με τους Ράμσεϊ (79’) και Ομπαμεγιάνγκ (83’) να εκτελούν τον αντίπαλο γκολκίπερ και να διαμορφώνουν το τελικό 4-1.

To Top