Επιστρέφει στη δράση η Κ-17

Η αναμονή για την επιστροφή στους αγώνες πρωταθλήματος τελειώνει για την Κ-17, η οποία έπειτα από τρεις εβδομάδες χωρίς επίσημες υποχρεώσεις υποδέχεται αύριο στη Σουρωτή (12:00) την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου.

Το συγκρότημα του Τάσου Θέου, μετά την τελευταία του νίκη κόντρα στην Ξάνθη με 1-0 χάρη στο τέρμα του Ιγνατίδη στις 29 Ιανουαρίου, επιθυμεί να συνεχίσει το θετικό του σερί και να παραμείνει στην κορυφή, αναζητώντας την τρίτη του νίκη απέναντι στους Φαίακες. Για την ιστορία, οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις είχαν λήξει 3-1 (Ιγνατίδης, Πασχαλίδης και Βαρότσης τα γκολ) και 0-4 (Γιαννακιτσίδης 2), Λεμονής και Ζήσης οι σκόρερ) υπέρ των “κίτρινων”.

Εκτός αγωνιστικών πλάνων τέθηκαν ο τιμωρημένος Στράτος Φούσκας, ο τραυματίας Παναγιώτης Βαλαής, αλλά και ο Χρήστος Μπελούλης που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά, την αυριανή αποστολή απαρτίζουν οι Μαντής, Σινάδος, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Ανδρεάδης, Κιβρακίδης, Τσιπούρας, Λεμονής, Βαρότσης, Μήτρου, Αλταλίκης, Βασιλούδης, Ιγνατίδης, Ζήσης, Πασχαλίδης, Χατζηνικολάου, Παπουτσής και Μαρινόπουλος.

Το παιχνίδι, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας”, θα διευθύνει ο Γιώργος Τακίδης από την Ένωση Κιλκίς με βοηθούς τους Αλούρη και Κυριακίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top