ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφουν και… πατούν το γκάζι οι “κιτρινόμαυροι”, με 6-7 αγώνες μέχρι τα Χριστούγεννα!

Από εκεί που ο Άρης μέχρι σήμερα έχει δώσει μόλις ένα ματς στις τελευταίες 30+ μέρες, έως τα Χριστούγεννα θα κληθεί να δώσει έξι, ίσως και επτά!

Και εξηγούμαστε: O Άρης αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 18/10, έπειτα τον Αστέρα Τρίπολης την 1η Νοεμβρίου για να φτάσουμε στο σήμερα και τον Παναιτωλικό. Με λίγα λόγια, σε 35 μέρες ο Άρης έπαιξε μόλις ένα ματς, αυτό με τους Αρκάδες.

Ο Παναιτωλικός, ωστόσο, θα είναι ο πρώτος στην αλυσίδα των αγώνων του Άρη μέχρι τα Χριστούγεννα. Μάλιστα το πρόγραμμα αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς περιλαμβάνει και τρία ντέρμπι, εκ των οποίων το ένα είχε αναβληθεί και είναι αυτό κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά τον σημερινό αγώνα ακολουθεί εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 28/11. Τέσσερις μέρες μετά, κατά πάσα πιθανότητα, θα πρέπει ο Άρης να ταξιδέψει στην Λάρισα (2/12) για τον αγώνα με την τοπική ομάδα που είχε αναβληθεί την 6η αγωνιστική (24/10), λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στους “κιτρινόμαυρους”. Ακολουθεί η 4η αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Ατρόμητο στις 5 Δεκεμβρίου

Μέσα σε μία εβδομάδα, ο Άρης θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια και μάλιστα αρκετά δύσκολα και απαιτητικά.

Στις 13 Δεκεμβρίου ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πόλης. Στις 19/12 ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης για την ολοκλήρωση του α΄γύρου, αν και απομένει ο ορισμός του Άρης-ΑΕΚ. Θα μπορούσε να οριστεί στις 23/12 αλλά η ΑΕΚ έχει παιχνίδι δύο μέρες νωρίτερα, με αντίπαλο τον Βόλο. Την εβδομάδα πριν από αυτό, αντιμετωπίζει μεσοβδόμαδα (16/12) και τον Ολυμπιακό, για την εξ΄αναβολής αναμέτρησή τους για την 1η αγωνιστική. Νωρίτερα, είναι τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, τα οποίο ολοκληρώνονται στις 10 Δεκεμβρίου.

Το ενδεχόμενο να προγραμματιστούν παιχνίδια, στο διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι πλέον ορατό, καθώς ο δεύτερος γύρος θα ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου. Να υπάρξουν εκκρεμότητες από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ενώ θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό, είναι ενδεχόμενο που -προς το παρόν- δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ. Εκτός κι αν γίνει μετάθεση του β΄γύρου, μέχρι να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες από τον πρώτο.

Το πρόγραμμα του Άρη μέχρι το τέλος του α΄γύρου:

22/11 Παναιτωλικός-Άρης

28/11 Άρης-Ολυμπιακός

2/12 Λάρισα-Άρης (εκτός απροόπτου)

5/12 Ατρόμητος-Άρης

13/12 Άρης-ΠΑΟΚ

19/12 ΟΦΗ-Άρης

  • Αναμονή για το Άρης-ΑΕΚ

Β΄γύρος πρεμιέρα Άρη:

4/1 Λαμία-Άρης

To Top