ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός κι έλλειψη ρυθμού από σερί ματς τα δύο εμπόδια του Άρη

Η σημερινή αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό, έχει δεδομένες δυσκολίες που καθιστούν τον αγώνα, μία όχι και τόσο εύκολη υπόθεση.

Αρχικά, πάντα το πιο μεγάλο εμπόδιο είναι ο αντίπαλος. Ο Παναιτωλικός θυμίζει την περσινή ομάδα. Ποιοτικά είναι κατώτερη, κάτι που δείχνει και ο βαθμολογικός πίνακας. Μία από τις χειρότερες άμυνες και επιθέσεις του πρωταθλήματος, με 11 και 3 γκολ αντίστοιχα. Από την άλλη, όμως, παίζει εντός έδρας και μάλιστα στον πάγκο έχει νέο προπονητή, τον Τραϊανό Δέλλα, που έχει εμπειρία της κατηγορίας, αλλα και της συγκεκριμένης ομάδας, καθώς είναι η δεύτερη θητεία του στο Αγρίνιο.

Έπειτα, ο αγωνιστικός ρυθμός που λείπει από τον Άρη, λόγω της έλλειψης συνεχόμενων αγώνων. Στις 18 Οκτωβρίου ο Άρης έπαιξε στους Ζωσιμάδες με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Λάρισα, έπαιξε την 1η Νοεμβρίου με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν έπαιξε και απέναντι στην ΑΕΚ, επίσης λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ακολούθησε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Nations League, όμως το θετικό είναι πως ο Άκης Μάντζιος είχε στο μεγαλύτερο κομμάτι αυτής, σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, πλην των διεθνών και κάποιων μικροτραυματισμών (Σίλβα-Ματέο) που δεν προβλημάτισαν και πολύ, καθώς επέστρεψαν πολύ γρήγορα.

Ο στόχος του Άρη σήμερα είναι συγκεκριμένος. Η νίκη σε μία έδρα που παραδοσιακά δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, για 7ο σερί ματς.

To Top