ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αρχική ενδεκάδα: Οι σίγουροι του Μάντζιου και όσοι έχουν προβάδισμα στα… διλήμματα

Ο Άκης Μάντζιος έχει όλους τους παίκτες του Άρη στην διάθεσή του, ενδεχομένως για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων.

Ο Κουέστα έμεινε εκτός αποστολής, Σιαμπάνης και Μπουσέ πήραν θέσεις, με τον Έλληνα γκολκίπερ να είναι αυτός που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός για δεύτερο σερί ματς.

Παρότι ο Γκάνεα είναι στην αποστολή, το προβάδισμα για αριστερό μπακ το έχει ο Σάκιτς και αντίστοιχα στην θέση του δεξιά, ο Σούντγκρεν. Όπως ακριβώς, αγωνίστηκε ο Άρης στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Στο κέντρο της άμυνας, ο Ροζ φαντάζει βέβαιος και Δεληζήσης-Μπεναλουάν διεκδικούν μία θέση με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα, χωρίς ο Μάντζιος να έχει ξεκαθαρίσει την απόφασή του μέσω των προπονήσεων.

Το δίδυμο Ματίγια-Τζέγκο στα χαφ δύσκολα θα αλλάξει, ενώ η τετράδα της επίθεσης είναι κατά τα 3/4 βέβαια. Γκάμα, Ματέο και Μάνος θεωρούνται σίγουροι.

Μαντσίνι-Μπερτόγλιο και Σίλβα διεκδικούν μία θέση και πολλά θα κριθούν από τις σκέψεις του Μάντζιου για Ματέο. Αν τον επιλέξει, όπως έκανε στο β΄ημίχρονο με Αστέρα να παίξει ως 10άρι, τότε ο Πορτογάλος θα ξεκινήσει βασικός ή τουλάχιστον έχει το προβάδισμα γι αυτό.

To Top