Επιστροφή από Αθήνα με… απώλειες (Γιαννιώτας, Μίσελ)

Είναι μετά από καιρό, ίσως η πιο πικρή επιστροφή από ένα ταξίδι και έναν εκτός έδρας αγώνα. Το μεσημέρι επιστρέφει η αποστολή του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι κίτρινοι διανυκτέρευσαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, μια και δεν προλάβαιναν την τελευταία πτήση. Το μεσημέρι επιστρέφουν στη βάση τους μετρώντας… απώλειες.

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus 125 €!

 Ο Γιάννης Γιαννιώτας υπέστη ένα αιμάτωμα, ενώ και ο Μίσελ έχει ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι. Το θετικό είναι ότι σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ η κατάσταση των δυο δεν είναι ανησυχητική. Σε κάθε περίπτωση θα εξεταστούν αύριο Τρίτη από τον Βαγγέλη Πανταζή.
Όπως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις ο Μανουέλ Μασάδο έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του για σήμερα. Στις προπονήσεις επιστρέφουν αύριο, οπότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την Τρίτη ο Μασάδο θα δει την κατάσταση των Καστίγιο, Ακόστα και Παπαστεριανό που δεν έπαιξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού.  Από ‘κει και πέρα, επιστρέφει ο Καπετάνος που εξέτισε την ποινή του.

To Top