«Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα» και στο Ντόρτμουντ!

Ο Άρης είναι παντού… Το ίδιο και οι οπαδοί του που αποδεικνύουν καθημερινά το μεγαλείο του συλλόγου, κάνοντας γνωστό το όνομα του σε όλα τα πέρατα της γης όπως λέει και το γνωστό σύνθημα. Δεν είναι τυχαίο το «Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα»… Το οποίο «χτύπησε» δυνατά και στο Ντόρτμουντ! Την ίδια ώρα που η ομάδα δυστυχώς τους πληγώνει!

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus 125 €!

H Ντόρτμουντ ήρθε ισόπαλη με 4-4 στο τελευταίο εντός έδρα παιχνίδι της με τη Στουτγκάρδη… Σε ένα κατάμεστο γήπεδο και η κιτρινόμαυρη καρδιά χτύπησε δυνατά. Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από την έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», όπως ονομάζεται το γήπεδο της πρωταθλήτριας Γερμανίας. Της ομάδας που υποστηρίζουν σχεδόν όλοι οι φίλοι των κίτρινων εξαιτίας των κοινών χρωμάτων της με τον Άρη. Εκτός όμως απ’ αυτό τις δυο ομάδες ενώνουν κι άλλα πράγματα όπως αποδεικνύεται και από το κασκόλ του Super 3 (φωτογραφία) που έχει τοποθετηθεί μαζί με τα πανό της γερμανικής ομάδας στο ένα πέταλο του εντυπωσιακού και μονίμως κατάμεστου γηπέδου από 80.000 και πλέον οπαδούς της.

Η τεράστια αφοσίωση των οπαδών προς την ομάδα και φυσικά οι σχέσεις φιλίας που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι τους. Τον περασμένο Οκτώβριο άλλωστε οπαδοί της Ντόρτμουντ βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φωτογραφήθηκαν στο γήπεδο και συνάντησαν οπαδούς του Άρη. Και φυσικά οι φίλοι του Άρη όποτε έχουν την ευκαιρία επισκέπτονται το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και αισθάνονται σαν… στο σπίτι τους.  

 

To Top