Επιστροφή αύριο στις προπονήσεις

Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

“Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το μεσημέρι. Η προπόνηση της Τρίτης (31/01) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ιωνικό στο γήπεδο Νεάπολης (04/02, 19:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023”.

Επιστροφή αύριο στις προπονήσεις

Επιστροφή αύριο στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Σε διήμερο ρεπό βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν αύριο, Τρίτη.

Η προπόνηση θα είναι απογευματινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (10/11, 15:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020”.

Επιστροφή αύριο στις προπονήσεις

Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όπως αναφέρει το arisfc.gr: “Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν αύριο, Τρίτη, το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (03/05, 17:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φ. Κοσμάς», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος)”.

To Top