ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή για τον Άρη, που “κλειδώνει” το μυαλό του στο ντέρμπι της Κυριακής…

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το χθεσινό ρεπό, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει ήδη τα αγωνιστικά του πλάνα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Χθες, παρακολούθησε την αναμέτρηση του επόμενου αντιπάλου με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να έχει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Οι παίκτες του Άρη σήμερα θα κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας το πρωί στο Νέο Ρύσιο και από αύριο οι ρυθμοί θα ανέβουν κατακόρυφα, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι για το τρίτο ντέρμπι της χρονιάς.

Η ψυχολογία είναι με το μέρος των “κιτρινόμαυρων”, καθώς προέρχονται από την επιβλητική εμφάνιση και νίκη στην Λάρισα, ενώ στο Περιστέρι έκαναν κατάθεση ψυχής, παίζοντας για 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο απέναντι στον Ατρόμητο που είχε στο… πλευρό του, τους Ευαγγέλου-Μανούχο.

Την Κυριακή ο Άρης θέλει την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ μετά το περσινό 4-2, στην κανονική διάρκεια, προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την οποία του στέρησε η διαιτησία το περασμένο Σάββατο.

 

 

To Top