ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποχρέωσαν τον Ροζ στην 2η του αποβολή σε 66 ματς με τον Άρη! Οι κόκκινες της καριέρας του και ο… ΠΑΟΚ (videos)

Ο Λϊντσεϊ Ροζ κατέγραψε το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο την 66η συμμετοχή του με την φανέλα του Άρη, με τον Ευαγγέλου να τον αποβάλλει άδικα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Γάλλος πήρε μία… τραβηγμένη από τα μαλλιά πρώτη κίτρινη κάρτα από τον Ευαγγέλου, ο οποίος εφηύρε χέρι και πέναλτι λίγο πιο μετά, για να τον αποβάλλει και να αφήσει τον Άρη με 10 παίκτες για περισσότερη από μία ώρα αγώνα.

Αυτή ήταν η 2η αποβολή του Γάλλου με τα “κιτρινόμαυρα”, καθώς είχε προηγηθεί αυτή με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του περασμένου Ιουλίου. Τότε, ο Βρέσκας είχε αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ροζ, ο οποίος όπως και τώρα, έτσι και τότε, είχε χάσει το επόμενο ματς που ήταν ντέρμπι με τον… ΠΑΟΚ.

Συνολικά ο Λίντσεϊ Ροζ, είχε έξι αποβολές στην καριέρα του, εκ των οποίων μόλις οι δύο ήταν απευθείας κόκκινες. Σημαντικό στοιχεία για έναν αμυντικό, με 237 επίσημα ματς στα πόδια του.

Mία απευθείας κόκκινη και μία αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε 72 ματς με την Λαβάλ. Καμία αποβολή σε 47 ματς με την Λοριάν, όπως και με την Βαλενσιέν σε 24 αγώνες. Με την φανέλα της Λυών, μία αποβολή με απευθείας κόκκινη και μία με δύο κίτρινες κάρτες.

 

 

 

To Top