ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι “σίγουροι” για την άμυνα, η επιστροφή Μπεναλουάν και η αναμονή του Μάντζιου για τον Σάκιτς…

Η αποβολή του Λίντσεϊ Ροζ υποχρεώνει τον Άκη Μάντζιο να προχωρήσει και πάλι σε αλλαγές στην άμυνά του, για ένα ακόμα παιχνίδι…

Την δεδομένη χρονική στιγμή, κάποιες θέσεις μοιάζουν να έχουν ήδη “κλειδώσει”. Ο Μάριος Σιαμπάνης δεν θα χάσει την θέση του κάτω από τα γκολπόστ των “κιτρινόμαυρων”, ενώ στο αρχικό σχήμα θα είναι και στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ -εκτός απροόπτου- οι Γιώργος Δεληζήσης και Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός επέστρεψε μετά από… διάλλειμα μίας αγωνιστικής, καθώς δεν έπαιξε στην Λάρισα, είχε πολύ καλή απόδοση απέναντι στον Ατρόμητο και δύσκολα θα μείνει εκτός ενδεκάδας, ακόμα κι αν επιστρέψει ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Όχι γιατί ο Αυστριακός θα μείνει στον πάγκο, αλλά γιατί θα αγωνιστεί αριστερά στην άμυνα στη θέση του Κριστιάν Γκάνεα, εφόσον είναι βέβαια πλήρως έτοιμος και μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά, ο Άκης Μάντζιος.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, ο Γιώργος Δεληζήσης θα έχει στο πλευρό του τον Γιοάν Μπεναλουάν, με τον οποίο εκτός από το Σάββατο έχουν συνυπάρξει και πάλι ως κεντρικό δίδυμο, στη νίκη του Άρη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα από την αρχή του αγώνα.

Το θετικό για τον Γαλλοτυνήσιο αμυντικό, είναι πως μετά τις ενοχλήσεις στη μέση που είχε και τον άφησαν εκτός για τον αγώνα με την Λάρισα, έπαιξε το Σάββατο στο Περιστέρι από το 35΄του αγώνα και μετά, καθώς κάλυψε το κενό του Ροζ που αποβλήθηκε. Επομένως, είναι πλήρως έτοιμος και με αγωνιστικό ρυθμό για το ντέρμπι της Κυριακής.

To Top