ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή με… απουσίες: Οι “διαρροές” στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, οι “αδειούχοι” και όσοι αναμένουν

Δύο μέρες έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στον Άρη, καθώς στις 30 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις σύμφωνα με τον προγραμματισμό της τεχνικής ηγεσίας, που δεν μπορεί να δεσμεύσει περισσότερο τους παίκτες από τη στιγμή που οι περισσότερες συμβάσεις λήγουν την Τρίτη.

Αρκετοί θα είναι, λοιπόν, οι απόντες από το “Δασυγένειο” σήμερα, καθώς το μέχρι πρότινος ρόστερ του Άρη έχει χωριστεί σε τρεις κατηγορίας. Αυτούς που έχουν “αποχαιρετήσει” οριστικά, όσους έχουν εξασφαλίσει άδεια και φυσικά αυτούς που θα δώσουν κανονικά το “παρών” μέχρι και την Τρίτη.

Αυτοί που έφυγαν νωρίς…

Δύο είναι μέχρι στιγμής οι παίκτες που “αποχαιρέτησαν” τον Άρη. Ο λόγος για τον Βάσκο Φερνάντες και τον Σιντί Σανιά, παρότι του δεύτερου δεν έχει ξεκαθαρίσει 100% το μέλλον του στην ομάδα. Ο Πορτογάλος φρόντισε να πει το “αντίο” πρώτος και μάλιστα να να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Ρουμανία. Σε ότι αφορά τον Σανιά, η άδεια που εξασφάλισε αποδείχθηκε τελικά δίχως… επιστροφή, δεδομένης της συμπεριφοράς του μέχρι στιγμής, με την οποία θέτει εαυτόν εκτός ομάδας.

Οι… αδειούχοι

Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται τρεις ποδοσφαιριστές, αν και η περίπτωση του ενός παρουσιάζει μία αρκετά σημαντική διαφοροποίηση. Αναφερόμαστε στον Στέλιο Νάκα, ο οποίος ζήτησε να μην επιστρέψει από το διήμερο ρεπό, καθώς στις 30 Ιουνίου, λήγει ο δανεισμός του στον Άρη και οφείλει στις 5 Ιουλίου να δώσει το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν της Ξάνθης στην οποία και ανήκει.

Οι άλλοι δύο είναι οι Μάουρο Πόι και Νίκος Λιόλιος, οι οποίοι για οικογενειακούς λόγους θα απουσιάσουν από τις δύο εναπομείναντες προπονήσεις. Ο Αργεντινός βρίσκεται από τις 17 Ιουνίου στην πατρίδα του μαζί με την οικογένεια του, ενώ ο νεαρός μπακ, ζήτησε να μην επιστρέψει, ώστε να βρίσκεται κοντά στη σύζυγο του και στο ολίγων μηνών νεογέννητο παιδί. Αμφότεροι, περιμένουν τις εξελίξεις, έχοντας δώσει τις διαβεβαιώσεις στην τεχνική ηγεσία, ότι θα επιστρέψουν άμεσα, εφόσον τους χρειαστεί η ομάδα.

Αυτοί που συνεχίζουν και… περιμένουν

Όσοι απέμειναν στο ρόστερ του Άρη, αλλά και όσοι προωθήθηκαν από τις ακαδημίες θα ακολουθήσουν το προπονητικό πρόγραμμα τις επόμενες δύο μέρες και έπειτα θα αποδεσμευτούν. Επιθυμία όλων είναι να ξεκαθαρίσει εντός του επόμενου διαστήματος οριστικά το “θολό” τοπίο αναφορικά με το μέλλον του Άρη και έπειτα να υπάρξει ενημέρωση για την επόμενη μέρα των ίδιων στον σύλλογο. Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν είτε υπάρξει θετική έκβαση στην προσπάθεια ανόδου, είτε όχι, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη βάση γύρω από την οποία θα παρθούν αποφάσεις αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

 

To Top