ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παίρνει ο Άρης τα πρακτικά της ΕΠΟ και ετοιμάζει “επίθεση” για τη νομιμότητα

Από τις πρόσφατες συνεδριάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προέκυψαν αντικρουόμενες απόψεις αναφορικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν, τόσο στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης όσο και της γενικής συνέλευσης της Παρασκευής.

Πρωταρχικό μέλημα των ιθυνόντων του Άρη από σήμερα κιόλας είναι να ζητήσουν και να πάρουν στα χέρια τους τα πρακτικά των συνεδριάσεων, προκειμένου να γνωρίζουν επίσημα το κατά πόσο ευσταθούν τα όσα ειπώθηκαν δια στόματος μελών της ΕΠΟ, αναφορικά με την τροποποίηση του ΚΑΠ.

Σε περίπτωση που αληθεύουν τα λεγόμενα τους και όντως έχει τροποποιηθεί ο ΚΑΠ, γίνεται κατανοητό ότι παράνομα φράζεται ο δρόμος της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ για τον Άρη, ειδικότερα εάν έγινε αποδεκτή η επιθυμία ορισμένων μελών να ισχύσει από τη νέα σεζόν και όχι από την μεθεπόμενη όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και ο ίδιος ο ΚΑΠ.

Ανάλογα με τις αποφάσεις αναμένεται να δρομολογηθούν και οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία είναι διατεθειμένη να μην επιτρέψει καμία τέτοιου είδους παρανομία από πλευράς ΕΠΟ και να πράξει τα δέοντα για την υπερίσχυση της νομιμότητας.

To Top