ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή με το μυαλό στην δουλειά και την… Ξάνθη

H πενθήμερη άδεια των ποδοσφαιριστών του Άρη για τις γιορτές έλαβε τέλος χθες και από σήμερα άπαντες επιστρέφουν στις προπονήσεις, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το τριήμερα, 12-13-14 Ιανουαρίου, από την 15η αγωνιστική.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις, με το ραντεβού να έχει δοθεί με τον Σάββα Παντελίδη και τους συνεργάτες του στο Νέο Ρύσιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ποιοι παίκτες δεν θα βρεθούν στην σημερινή συνάντηση, ειδικά απ΄όσους έχουν ενημερωθεί το τελευταίο διάστημα πως το όνομά τους βρίσκεται στη “μαύρη λίστα”.Νέα πρόσωπα δεν πρόκειται να υπάρξουν όμως οι απουσίες θα δείξουν ξεκάθαρα την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με όσους είναι να λύσουν άμεσα τα συμβόλαιά τους και να αποχωρήσουν από τον Άρη, καθώς κρίθηκαν πως δεν μπορούν να προσφέρουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Σάββας Παντελίδης θέλει να δουλέψει σε αρκετούς τομείς τις δύο εβδομάδες που έχει μπροστά του, μέχρι το ματς με την Ξάνθη, καθώς το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από εκεί ακριβώς που  σταμάτησε, την 15η αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου.

Άρα λοιπόν ο Έλληνας κόουτς, θα δουλέψει σε αδυναμίες της ομάδας, προκειμένου να τις βελτιώσει καθώς ακολουθεί ένα αρκετά δύσκολο ματς, με μία ομάδα που βρίσκεται μαζί του στον βαθμολογικό πίνακα.

To Top