Επιστροφή Ουμπίντες, Νέτο ερωτηματικό Βράνιες

Δύο σημαντικές επιστροφές μετράει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η πρώτη είναι αυτή του Ούμπιντες, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και θα δώσει μία σημαντική λύση μεσοεπιθετικά στον προπονητή του Άρη.

Η ποιότητα και η προσφορά του Αργεντινού έλειψε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η δεύτερη επιστροφή είναι του Ντάρσι Νέτο, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, τις τελευταίες μέρες είχε μπει στο πρόγραμμα κι από σήμερα, που ξεκινά η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι, θα ανεβάσει ρυθμούς, φωνάζοντας παρών. Το αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι είναι θέμα του Πολωνού. Ο ίδιος ο Νέτο δεν κρύβει τη διάθεσή του να… ξαναπιάσει δουλειά.

Το ερωτηματικό για τον Πρόμπιερζ είναι ο Βράνιες. Ο Πολωνός πιστεύει πολύ στον Κροάτη με τη γερμανική ποδοσφαιρική… παιδεία και περιμένει να επιστρέψει δριμύτερος.

Ο Βράνιες, που είχε να παίξει ένα χρόνο ποδόσφαιρο, προσπάθησε να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά ταλαιπωρήθηκε από δύο μυϊκούς τραυματισμούς και μέσα στο 48ωρο που διανύουμε θα φανεί αν υπάρχει περίπτωση να είναι έτοιμος την Κυριακή.

To Top