ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στην ενδεκάδα που εμπιστεύεται με… κλειστά μάτια!

 Ο Μίχαελ Ένινγκ επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τις συνηθισμένες του επιλογές, καθώς το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν ο λόγος που ξεκούρασε αρκετούς βασικούς κόντρα στον Ατρόμητο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Την περασμένη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Γερμανός κόουτς εμφάνισε μία αρχική ενδεκάδα που όμοιά της δεν υπήρξε ξανά ούτε κατά το ήμισυ, από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου ξεκούρασε πέντε βασικά του στελέχη (Βέλεθ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ιντέγε και Κουέστα), ενώ δύο ακόμα (Γκάμα-Λάρσον) έγιναν αλλαγή στο ημίχρονο για να πάρουν ανάσες.

Κόντρα στην ΑΕΚ αύριο για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, θα επανέλθει η αρχική ενδεκάδα που έφτασε τον Άρη στα ημιτελικά του θεσμού. Αυτή που ο ίδιος εμπιστεύεται απόλυτα, καθώς του κάνει την… δουλειά που θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Σε σχηματισμό 4-4-1-1, στο τέρμα για τον Άρη ο Χουλιάν Κουέστα, με τους Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ, Γιώργο Δεληζήση και Μιχάι Κόρχουτ, από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο, Χαβιέ Ματίγια-Λούκας Σάσα, ενώ στην επίθεση, στις δύο πτέρυγες, ο Γιάννης Φετφατζίδης δεξιά με τον Μπρούνο Γκάμα αριστερά. Ο Μπράουν Ιντέγε στην κορυφή, με τον Ντάνιελ Λάρσον, λίγο πιο πίσω του.

To Top