ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία πρoπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα, με στόχo τo θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ!

Σε ρυθμούς Κυπέλλου άπαντες στον Άρη, καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σήμερα, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα προπονηθούν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Εκεί όπου ο Άρης πηγαίνει με στόχο το καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει την ευκαιρία στην ρεβάνς του “Κλεάνθης Βικελίδης” να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Ο Μίχαελ Ένινγκ ξεκούρασε βασικούς του παίκτες χθες, καθώς άφησε εκτός αποστολής τους Βέλεθ, Δεληζήση, Κόρχουτ, Ιντέγε και Κουέστα, ενώ στο ημίχρονο αντικατέστησε τους Γκάμα-Λάρσον που αγωνίστηκαν στα πρώτα 45 λεπτά κόντρα στον Ατρόμητο.

Εκπλήξεις στην αποστολή δεν πρόκειται να υπάρχουν, καθώς άπαντες είναι στην διάθεση του Γερμανού που μπορεί να επιλέξει δίχως προβλήματα.

To Top