ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στη δράση για τον Άρη με αγώνα στο ΟΑΚΑ και… μυαλό στη Λάρισα (PRESSARIS LIVE, 20:00)

Ο Άρης φιλοξενείται σήμερα (20:00) στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική της Basket League, έχοντας το μυαλό του στο επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, που είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την αγωνιστική του επιβίωση.

Η πραγματικότητα είναι σκληρή, αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει. Το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται απλώς για να γίνει.

Ο Άρης, βέβαια, οφείλει να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει η ομάδα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Σάββας Καμπερίδης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και Μίλαν Μιλόσεβιτς για να μην τους επιβαρύνει λόγω των τραυματισμών που είχαν το περασμένο διάστημα, δίνοντάς τους έτσι κι άλλο χρόνο για καλύτερη αποθεραπεία και μεγαλύτερη ετοιμότητα για τα παιχνίδια του Μαρτίου που είναι κρίσιμα.

Οι κίτρινοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το σημερινό παιχνίδι για να μπουν και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό μετά τη διακοπή των τριών εβδομάδων, ώστε να είναι 100% έτοιμοι για τον αγώνα με τη Λάρισα στο Παλέ που ακολουθεί. Εκείνο είναι το παιχνίδι που πρέπει ο Άρης να κερδίσει πάση θυσία για να έχει σαφές προβάδισμα για την αποφυγή των περιπετειών.

 

 

To Top