ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό ο Άρης, κερδίζει Ατρόμητο και επιστρέφει στην 2η θέση! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Τον Ατρόμητο υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 15:00, Novasports1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης, για την 24η αγωνιστική, με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου επιστρέψει στην 2η θέση της Super League!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει συγκεντρώσει 44 βαθμούς σε 23 αγώνες, με νίκη σήμερα φτάνει τους 47, ξεπερνάει τον ΠΑΟΚ (ηττήθηκε χθες στην Τρίπολη) κατά έναν πόντο και μάλιστα τον αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα, στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει μείνει και μαθηματικά εκτός πλέι οφ, καθώς έχει 26 βαθμούς και είναι στην 8η θέση.

Απρόοπτο με τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ενώ εκτός έμεινε προληπτικά και ο Χαβιέ Ματίγια που αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του, είχε χάσει αρκετές προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Ο Γιώργος Τζοβάρας ορίστηκε από την ΕΠΟ να σφυρίξει το ματς του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική, ενώ στο ματς Βόλος-Ολυμπιακός θα είναι ο Πορτογάλος διαιτητής (Βερίσιμο)!

Στο πλευρό του Τζοβάρα (Φθιώτιδας) θα βρίσκονται οι βοηθοί Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου) και Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας). Στο VAR o Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) μαζί με τον Μιχάλη Παπαδάκη (Ηρακλείου), ενώ 4ος είναι ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας) και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου).

To Top