Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους παίκτες του Άρη

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τον Άρη στην Αυστρία ολοκληρώθηκε και από χθες οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη. 

Η αποστολή επέστρεψε το απόγευμα χθες και ο Χερμάν Μπούργος έχει χορηγήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και το νέο… προσκλητήριο στις προπονήσεις είναι για σήμερα το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο.

Από σήμερα  θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τα δύο φιλικά εντός Θεσσαλονίκης με Ολυμπιακό και Ιωνικό αντίστοιχα πριν από τις δύο κρίσιμες μάχες με την Γκόμελ για το Europa Conference League.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τον Άρη με το βλέμμα στην Αστάνα

Στις προπονήσεις και στο γήπεδο επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Άρη μετά από δύο ημέρες, με το ενδιαφέρον όλων να πέφτει πλέον στην Ευρώπη.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δώδεκα ημέρες απέμειναν για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τον Άρη κόντρα στην Αστάνα στο Καζακστάν και άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θέλουν να είναι έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, με την ομάδα σε αυτό το διάστημα να επικεντρώνεται στον αντίπαλό της.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ρεπό τη χθεσινή μέρα, πήραν κάποιες ανάσες και ξεκουράστηκαν για λίγο και το πρωί έχουν δώσει ραντεβού στο Δασυγένειο για να μπουν ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Μάλιστα μετά το πέρας της προπόνησης ποδοσφαιριστές και μέλη του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας θα προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους με το μονοδοσικό εμβόλιο, μια δυνατότητα που παρέχει η Super League.

To Top