ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης τα έχει βρει σε όλα με τον Μπαντού Εντιαγέ, διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες και ανακοινώνεται!

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που έχει πολλές πιθανότητες να του αλλάξει αγωνιστικό επίπεδο. Ο Μπαντού Εντιαγέ είναι ο παίκτης που μπορεί να το κάνει αυτό, έχει συμφωνήσει με τον Άρη σε προφορικό επίπεδο και πλέον όλοι αναμένουν να συμβεί αυτό και στο τυπικό μέρος.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι στη Θεσσαλονίκη και όχι τυχαία. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Εντιαγέ βρίσκεται ήδη στην πόλη, αλλά αυτές δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ και ορθώς, διότι τέτοιες μεταγραφικές κινήσεις πρώτα ολοκληρώνονται και μετά ανακοινώνονται.

Ο Άρης αν και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον Μπαντού Εντιαγέ, θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις άμεσα.

Ο Σενεγαλέζος box to box μέσος έχει όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει έναν πυλώνα που ο Άρης δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια, διότι είναι παίκτης που και “κόφτης” μπορεί να παίξει – και είναι – και γκολ έχει δώσει στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Είναι ένας σύγχρονος μέσος που κάνει τη διαφορά και “δένει” με τους υπόλοιπους παίκτες της μεσαίας γραμμής, γιατί ακριβώς έχει όλα τα προσόντα γι’ αυτό.

Μια τέτοια μεταγραφή για να ολοκληρωθεί απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, τους οποίους η ΠΑΕ Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης είχαν για να φτάσει στο σημείο αυτό η συγκεκριμένη υπόθεση.

Βέβαια, πάντοτε, οφείλει ο καθένας να έχει στο μυαλό του πως “τελειωμένη” είναι μια υπογραφή όταν μπουν οι υπογραφές, γι’ αυτό και ορθώς η ΠΑΕ τηρεί μυστικότητα.

To Top