Επιστροφή στις προπονήσεις, στο προσκήνιο ο Κολοσσός

Η ομάδα μπάσκετ επέστρεψε στις προπονήσεις και ουσιαστικά ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Κολοσσό, το Σάββατο (16.00) στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλεξάνδρειο. Κανένα πρόβλημα για τον Αλεξανδρή που έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Οι παίκτες ξεκουράστηκαν χθες όλη μέρα από την ταλαιπωρία της επιστροφής από την Αθήνα με πούλμαν. Χθες το απόγευμα βρέθηκαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν έχοντας πλέον στο πλάνο τους τον Κολοσσό. Η ομάδα της Ρόδου είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο από την απουσία του κόσμου στις κερκίδες.

Το θετικό για τον Αλεξανδρή είναι ότι έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Ακόμα και οι Ντομινίκ Τζέιμς και Άντριαν Όλιβερ που είχαν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης πάγκο στο αριστερό και το δεξί χέρι αντίστοιχα, προπονήθηκαν κανονικά και θα παίξουν κανονικά.

Ο Αλεξανδρής και οι συνεργάτες του σταδιακά θα αρχίσουν να αναλύουν τον αντίπαλο στους παίκτες ώστε να υπάρχει πλήρη εικόνα από πλευράς σκάουτινγκ το Σάββατο.

To Top