ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο για τον Άρη με… σύμμαχο τον χρόνο!

Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, όμως από σήμερα η επιστροφή στη δράση με… σύμμαχο τον χρόνο, θα δώσει την ευκαιρία να προετοιμαστούν ενόψει της ρεβάνς με την Γκόμελ, προκειμένου να σφραγίσουν και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης.

Αναφερόμαστε στο “σύμμαχο χρόνο” στην λογική που θέλει τον Άρη να είναι ακόμη πίσω από τα επίπεδα ετοιμότητας που θέλει ο Χερμάν Μπούργος, παρά το εντυπωσιακό σκορ και το καλό ξεκίνημα της σεζόν. Οι κιτρινόμαυροι χρειάζονται μέρες και προπονήσεις για να επιτύχουν υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας, προκειμένου να προχωρήσουν στον θεσμό του Europa Conference League, αλλά και να είναι έτοιμοι στην αφετηρία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα κεφάλια μέσα λοιπόν από σήμερα με τον Αργεντίνο προπονητή του Άρη να καλείται να δουλέψει μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα για την ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης τόσο στο κομμάτι της ψυχολογίας, όσο και στη βελτίωση των αδυναμιών της ομάδας, από τη στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι ο βαθμός ετοιμότητας της δεν είναι στα επίπεδα που έχουν θέσει ως στόχο οι κιτρινόμαυροι.

To Top