ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε φουλ ρυθμούς ο Μάνου Γκαρσία, έρχεται με το μυαλό στην… Μακάμπι

Στον Άρη περιμένουν να φιξαριστεί η άφιξη του Μάνου Γκαρθία. Ο Άρης μετά από προσωπικούς χειρισμούς του Θόδωρου Καρυπίδη προχώρησε στην πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγουμε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα… ταΐζει τους επιθετικούς της ομάδας και πλέον τον περιμένει στη δράση.

Η απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού τον βάζει αυτομάτως στην ευρωπαϊκή λίστα που θα δηλώσει το επόμενο διάστημα ο Άρης για τα ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στα θετικά της μεταγραφής είναι πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς, έχοντας κάνει προετοιμασία με την Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ μάλιστα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και στο τελευταίο φιλικό απέναντι στη Σανταντέρ.

Ο Μάνου Γκαρθία δεν προπονείται πλέον με τη Σπόρτινγκ Χιχόν ενώ χθες έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο της ίσως και για τελευταία φορά.

Όπως μεταδίδουν οι ισπανικές ιστοσελίδες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Χιχόν, ο νεαρός μεσοεπιθετικός κάθισε σε μία καρέκλα και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας παρέα με τον τεχνικό αλλά και τον εκτελεστικό διευθυντή του ισπανικού συλλόγου, ενώ έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Ο Γκαρθία μετά και από αυτή την εξέλιξη δε θα συμμετάσχει λογικά στη σημερινή φιλική αναμέτρηση της πρώην πια ομάδας του κόντρα στην Καρταχένα, ενώ πλέον θεωρείται θέμα ωρών να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

To Top