ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τρελάθηκαν” οι… νέοι με το κιτρινόμαυρο “καμίνι”!

Στα θετικά της νικηφόρας πρεμιέρας του Άρη στην Ευρώπη, πέρα από τα όποια αγωνιστικά δεδομένα, είναι γεγονός ότι το κιτρινόμαυρο… καμίνι που βίωσε η ομάδα καταγράφεται με ξεχωριστό τρόπο…

Ειδικότερα για τους… νέους, τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στο Κλεάνθης Βικελίδης, η “καυτή” ατμόσφαιρα των φίλων του Άρης ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να… μυηθούν στο τι σημαίνει να παίζεις σε αυτήν την έδρα και γι αυτόν τον κόσμο.

Όλοι οι παίκτες τόνισαν πόσο πολύ τους “έφτιαξε” η θερμή συμπαράσταση του κόσμου, το επισήμανα στις δηλώσεις τους, το ανάφεραν με κάθε τρόπο στα social media.

Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις έμπειρων παικτών όπως του Άντριαν Γκρέι ή αντίδραση του Ζερβίνιο. Όπως επισημάναμε και χθες, ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός ενθουσιάστηκε με την παρουσία του κόσμου και δήλωνε σε όλους ότι περιμένει πως και πως να αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους του Άρη.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης των κιτρινόμαυρων με τη Γκόμελ, ο Ζερβίνιο πήγε στα αποδυτήρια, μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, ενώ και σε αυτούς δεν σταμάτησε να μιλάει για τον λαό του Άρη.

To Top