ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο και προετοιμασία για την Τούμπα

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς είχαν ρεπό, ενώ από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Άκης Μάντζιος, που είχε την ευκαιρία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψει αρκετά με τους παίκτες του Άρη τους έδωσε χθες ρεπό προκειμένου να αποφορτιστούν. Το πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς περιλάμβανε και διπλές προπονήσεις.

Ο τεχνικός του Άρη μπορεί να υπολογίζει και στον Σάπι Σουλεϊμάνοφ ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα, ενώ έχουν ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα οι Πάρντο και Βελεθ, οι οποίοι θα είναι επίσης διαθέσιμοι.

Εξαιρουμένων των Σαβέριο, που πιθανότατα δεν θα προλάβει την Κυριακάτικη αναμέτρηση, αλλά και του τιμωρημένου Ματαρίτα, ο Άκης Μάντζιος έχει αρκετές πλέον επιλογές, ενώ θα προστεθεί και αυτή του Βερστράτε που έρχεται σήμερα…

Επιστροφή στο γήπεδο και προετοιμασία για το 2/2!

Ο Άρης ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου στο Nick Galls Hall. Μέχρι τότε ο τεχνικός του Άρη θα προσπαθήσει να βελτιώσει το μπασκετικό επίπεδο της ομάδας του και περιμένει να δει την κατάσταση του Ζήση Σαρικόπουλου, ο οποίος ναι μεν μπήκε στην 12αδα, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Οι κίτρινοι θέλουν να δώσουν αξία στην εκτός έδρας νίκη τους επί του ΚΑΟΔ και αυτή θα έρθει με τη νίκη στο παιχνίδι του Παλέ, το πρώτο επίσημο της ομάδας φέτος εντός έδρας και το πρώτο στο οποίο θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να δει την ομάδα στην έδρα της. Μέχρι τώρα την τύχη είχαν οι φίλαθλοι του Άρη στην Φλώρινα, στο Μπάμπεργκ και στη Δράμα…

Ο Αγγέλου πρώτος από όλους μίλησε για αδυναμίες στο παιχνίδι της ομάδας και με βάση ότι έγινε στον προημιτελικό θα δουλέψει για να βελτιώσει συγκεκριμένα πράγματα. Ο Αντώνης Ασημακόπουλος ίσως προστατευτεί στο ξεκίνημα της βδομάδας, ο Τζέρεμι Χαντ σίγουρα δεν προλαβαίνει και μένει να φανεί πόσο υπολογίζεται ο Σαρικόπουλος.

To Top