Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος ακαδημιών βόλεϊ – Δ.Σ. σήμερα στον Ερασιτέχνη

Την παραίτησή του υπέβαλε την περασμένη Τετάρτη ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος ακαδημιών βόλεϊ, αγοριών και κοριτσιών, Άρης Σαρηγιαννίδης, μετά από συνάντηση, που είχε με τον πρόεδρο του Α.Σ. Άρης, Θωμά Γιώτα.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω συνάντηση ο κ. Σαρηγιαννίδης έθεσε επί τάπητος το θέμα της αυτοδιαχείρισης υπό την εποπτεία πάντα του Ερασιτέχνη Άρη των ακαδημιών βόλεϊ του συλλόγου, όπως συμβαίνει στα γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Από την πλευρά του, ο κ. Γιώτας επέμεινε στην κεντρικοποίηση όλων των τμημάτων και στο γεγονός ότι οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται από τον Α.Σ..

Έτσι, με επιστολή τους ο κ. Σαρηγιαννίδης και οι άλλοι τρεις, που το περασμένο καλοκαίρι είχαν αναλάβει να «τρέξουν» τα θέματα των ακαδημιών βόλεϊ των «κίτρινων» έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει στο διοικητικό συμβούλιο, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ. Αναλυτικά:

«Προς Δ.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης (9/10/2013),

Παραιτούμαι από υπεύθυνος ακαδημιών του Α.Σ. Άρης, αγοριών και κοριτσιών, λόγω μη συμφωνίας με τον πρόεδρο, Θωμά Γιώτα, για αυτοδιαχείρηση του τμήματος, όσον αφορά στα οικονομικά μέρη. Και αυτό γιατί στον Α.Σ. Άρης χρωστάμε παντού (προπονητές, προμηθευτές) και ενώ εμείς θα καλύπταμε και μέρος των παλιών οφειλών, διαχειριζόμενοι τα οικονομικά και χωρίς να φεύγουν σε «άλλους», πέραν των υποχρεώσεων των ακαδημιών βόλεϊ, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο τμήμα.

Το επιτελείο των ακαδημιών αποτελείται από τους Σαρηγιαννίδη Άρη, Κοσμά Γεώργιο, Πήττα Αντώνη και Μπουσνάκη Ιωάννη.

Παρακαλούμε όπως αναλάβετε από σήμερα (9/10/2013) τα θέματα των ακαδημιών.

Ο υπογράφων,
Σαρηγιαννίδης Άρης».

To Top