ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο με Μήτρου-Λονγκ και Πακ, το βάρος στην προσαρμογή τους

Ο Έλαιζα Μήτρου-Λονγκ και ο Ρισόντ Πακ συμμετείχαν χθες για πρώτη φορά στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη και σταδιακά θα ανεβάσουν ρυθμούς.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει από χθες στη διάθεσή του και τους δυο νεοαποκτηθέντες παίκτες και το βάρος τις επόμενες μέρες θα πέσει στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη προσαρμογή τους. Για τον Μήτρου-Λονγκ τα πράγματα είναι πιο εύκολα, καθώς γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα, έχει ζήσει στην πόλη και ήδη μετρά μερικά εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα.

Ο Πακ, όπως δήλωσε χθες, κατά την άφιξή του  στο αεροδρόμιο Μακεδονία θεωρεί σημαντικό πως θα έχει αρκετό χρόνο για να εγκλιματιστεί στο καινούργιο του περιβάλλον. «Είναι σημαντικό για μένα που έρχομαι πάνω στη διακοπή του πρωταθλήματος και θα έχω έξτρα χρόνο για να γνωρίσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και να προσαρμοστώ στο παιχνίδι του Άρη. Πολλές φορές έρχεσαι και αγωνίζεσαι μετά από μία προπόνηση, οπότε είναι πολύ βολικό για μένα που θα έχω 12 μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεοφερμένος Αμερικανός.

Με τα σημερινά δεδομένα οι “κίτρινοι” δεν πρόκειται να δώσουν κάποιο φιλικό στο διάστημα της διακοπής και θα περιμένουν και την επιστροφή του Όμηρου Νετζήπογλου από βδομάδα, ώστε να δουλέψουν πλήρεις, ενόψει Περιστερίου.      

To Top