Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στον Ατρόμητο

Ημέρα αποφόρτισης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σήμερα θα επιστρέψουν στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο ένα από τα τρία παιχνίδια που απέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία της επιστροφής στις νίκες κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα και ο Άλαν Πάρντιου καλείται από σήμερα να προετοιμάσει την ομάδα για το “τρίποντο” στο γήπεδο του Περιστερίου.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στον αγώνα του Σαββάτου και τον… Γκόρντον

Μετά το ρεπό που έδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στην ομάδα του χθες, περιμένει τους παίκτες σήμερα για προπόνηση στο Παλέ, με την οποία ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα στην Πυλαία.

Προβλήματα απουσιών ή τραυματισμών δεν υπάρχουν. Ο Πρίφτης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και έχει μπροστά του αρκετές προπονήσεις για να μπορέσει να αναλύσει το αγωνιστικό πλάνο που θα φέρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ευχής έργον για τον Έλληνα τεχνικό είναι να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η απόκτηση του Τζαμόν Γκόρντον και να τον έχει από αύριο κιόλας στην διάθεσή του, για να τον βοηθήσει να μπει στο κλίμα της ομάδας.

To Top