ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στον ΠΑΣ Γιάννινα

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Ο Άκης Μάντζιος μετά το ισόπαλο 1-1 στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες οι οποίοι έβγαλαν μια σειρά δύσκολων και μαζεμένων αγώνων.

Οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ενόψει αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (10/02, 19:00), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Την ίδια ώρα, ανησυχία προκαλεί ο τραυματισμός στο μάτι του Γιακούμπ Μπράμπετς μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο 76ο λεπτό του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο διεθνής Τσέχος χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο σημείο του χτυπήματος με αποτέλεσμα πλέον να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη η περιοχή του ματιού και να έχει πρήξιμο στο σημείο. Άμεσα θα φανεί αν ο Μπράμπετς μπορεί να συνεισφέρει ενεργά στο ματς κυπέλλου, δίχως να επηρεάζει το χτύπημα που δέχθηκε.

Παράλληλα τις τρεις κίτρινες κάρτες έφτασαν στο ματς απέναντι στον Πανσερραϊκό οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Μάρτιν Μοντόγια.

Αυτό σημαίνει πως ο Άκης Μάντζιος θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι σημερα για τα ματς στα οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο παικτών του. Η απόφαση δεν είναι εύκολη. Το πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων είναι γεμάτο.

Ο Άρης καλείται να αγωνιστεί κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Ατρόμητο (εκτός), Βόλο (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός), με τα δύο πρώτα παιχνίδια να συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να δηλωθούν οι δύο ποδοσφαιριστές.

 

Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στον Παναθηναϊκό για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Μετά το χθεσινό ρεπό, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν απογευματινή (το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση) και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/07, 19:15), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στον Πανσερραϊκό – Ενοχλήσεις ο Ταυλαρίδης, ατομικό ο Μπαργκάν

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Αρη επέστρεψαν σήμερα, Τρίτη, στις προπονήσεις.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό (30/04) στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (17:00), στο πλαίσιο της 28ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν συμμετείχε στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς από τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Κενάν Μπαργκάν, από την πλευρά του, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

To Top