Επιστροφή στο “Δασυγένειο” για τους παίκτες – Ελπίζουν σε ενημέρωση…

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά την ακύρωση της χθεσινής προπόνησης, λόγω της παραίτησης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και των συνεργατών του.

Το τοπίο στο αγωνιστικό κομμάτι είναι πιο θολό από ποτέ, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα αναλάβει να  προπονήσει και να γυμνάσει τους ποδοσφαιριστές, που θα μεταβούν σήμερα το απόγευμα στο “Δασυγένιο” για να συνεχίσουν την προετοιμασία.

Οι συνεργάτες του κ. Καλαϊτζίδη, Λιάπης και Καρατζιοβαλής, τον ακολούθησαν στην πόρτα της εξόδου με αποτέλεσμα να υπάρχει τέραστιο κενό στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και να θεωρείται  αβέβαιη η διεξαγωγή ακόμα και της σημερινής προπόνησης.

Πέρα από όλα αυτα το μυαλό των ποδοσφαιριστών κυριεύει η αγωνία για το “αύριο” του συλλόγου αλλά κα του δικού τους. Ευχή όλων είναι να υπάρξει σήμερα κάποιος στο γήπεδο και να τους ενημερώσει για το τι πραγματικά γίνεται και τι ζητάνε από αυτούς αυτή τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Για να γίνει πιο κατανοητό το κλίμα σας υπενθυμίζουμε από χθεσινό ρεπορτάζ του PRESSARIS ότι οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει τάσεις φυγής και ψάχνουν ήδη τον τρόπο μέσω νομικών οδών.

To Top