“Με τέτοια διχόνοια δεν μπορεί να βρει λύση ο Άρης”

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου και ιδρυτικός μέλος της Λέσχης Φίλων Άρη Νίκος Βαλεργάκης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, όπως και στις συμβουλές που έδωσε στον ΑΣ για τις επόμενες κινήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την συνεργασία του με τον ΑΣ: «Με κάλεσε χθες ο ΑΣ Άρης, επειδή είμαι μέλος από τότε που είμαι 18 χρονών και με κάλεσαν για να δώσω σημαντικές συμβουλές, όπως το 2004 που βοήθησαν αναλόγως για να δημιουργηθεί η Λέσχη. Εγώ από την πλευρά μου τους συνέστησα κάποιους δικηγόρους που ξέρουν να χειριστούν τη υπόθεση, είπα την γνώμη μου σχετικά με τις επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν και έπειτα αποχώρησα. Αυτό είπα γιατί για να λέμε την αλήθεια, ως πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου η γνώμη μου είναι σημαντική και έδωσα κάποιες συμβουλές. Αλλά το θέμα είναι τι θα πει το δικαστήριο, δεν αποφασίζουμε εμείς».

Παράλληλα στάθηκε και στις επόμενες κινήσεις που θα πρέπει αν γίνουν: «Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πιο κάτω, με την διχόνοια που υπάρχει, είτε βρεθεί η μια λύση, είτε η άλλη δεν θα υπάρξει λύση. Ο Ηρακλής και η ΑΕΚ που ακολούθησαν παρόμοιους δρόμους δεν είχαν τόση αντιπαλότητα. Θα πρέπει όλοι μαζί να κάτσουν στο τραπέζι, ο ΑΣ, η ΚΜΑ, ο Σκόρδας που θέλει να διοικήσει και να βάλουν τα δεδομένα κάτω να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις. Αυτοί που ψηφίζουν Β’ Εθνική, η Γ’ Εθνική, έχουν ιδέα από τις επιπτώσεις της κάθε μιας απόφασης; Αυτοί ξέρουν ποια είναι τα πραγματικά δεδομένα».

To Top