ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στο παρκέ και στροφή στο Μαρούσι – Θα παραμείνει ο Άρης στην Αθήνα λόγω Eurocup

 Οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν στο γήπεδο σήμερα, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με το Μαρούσι (03/12, 17:15), στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ένα παιχνίδι, στο οποίο υπάρχει το “πρέπει” της νίκης και της επιστροφής στο δρόμο των επιτυχιών, μετά από έξι συνεχόμενες ήττες, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν σήμερα και αύριο και θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Μαρούσι θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα και τη Δευτέρα (04/12) θα αναχωρήσουν για τα Κανάρια Νησιά, όπου την προσεχή Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν την Γκραν Κανάρια, για τη 10η αγωνιστική και πρώτη του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου του EuroCup.

Στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψουν την Πέμπτη (07/12), κάτι που σημαίνει ότι θα συμπληρώσουν έξι ημέρες μακριά από τη βάση τους.

Οι έξι συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως είναι φυσιολογικό έχουν βαρύνει το κλίμα στην ομάδα, αλλά όλοι κοιτούν υποχρεωτικά την επόμενη μέρα και ο αγώνας στο κλειστό του Αγίου Θωμά προσφέρεται για ανάκαμψη και επιστροφή στις επιτυχίες, έπειτα από 25 μέρες και το “διπλό” επί της Μπουντούτσνοστ.

Ήδη μετά το τέλος του αγώνα με την Τρέντο, ο προπονητής του Άρη φρόντισε να απλώσει ασπίδα για τους παίκτες του. ” Τι να πούμε όμως γι’αυτά τα παιδιά, ειλικρινά. Ο υπερ-πλήρης Άρης είναι αουτσάιντερ στα περισσότερα παιχνίδια του Eurocup, ειδικά εκτός έδρας. Φανταστείτε όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, έχοντας τρεις σημαντικότατες απουσίες… Κάνουμε υπερπροσπάθεια και υπερπροσπάθεια. Φτάνεις πάντα εκεί κοντά και σου λείπει το κάτι λίγο”, όπως είχε χαρακτηριστικά.

To Top