ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στο σπίτι και με νίκη κόντρα στην Λαμία… τρίτη θέση! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Μεγάλη ευκαιρία σήμερα για τον Άρη να βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά φέτος, έστω και με συγκάτοικο!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται σήμερα (PRESSARIS, 17:15, Novasports2) την Λαμία για την 12η αγωνιστική της Super League 1 και με νίκη, φτάνουν τους 19 βαθμούς, ξεπερνούν την ΑΕΚ και θα είναι στην τρίτη θέση μαζί με τον ΟΦΗ (εφόσον κερδίσει και η Ξάνθη, τότε θα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία).

Ο Άρης έχασε δύο βαθμούς ελέω διαιτησίας την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, γεγονός που έχει πεισμώσει παίκτες και τεχνικό τιμ, που θέλουν σήμερα την επιστροφή τους στις νίκες, απέναντι στην Λαμία που το τελευταίο διάστημα έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της αλλά και την βαθμολογική της θέση (9η, 13 βαθμοί).

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κουέστα, τον τιμωρημένο λόγω της της αποβολής του στο ΟΑΚΑ, Ιντέγε, αλλά και τον ανέτοιμο, Τόνσο. Aντιθέτως επιστρέφει από την τιμωρία του ο Έμαν, ο Σούντγκρεν που ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση και έχασε τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ είναι κανονικά στην αποστολή ο νεαρός Τσιλιγγίρης, που είχε ενοχλήσεις που είχε στον αυχένα τα τελευταία 24ωρα.

Η αποστολή του Άρη:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Sundgren, Abou Ba, Martinez, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Στο παιχνίδι του Αρη με τη Λαμία ορίστηκε ο Γιώργος Βρέσκας του συνδέσμου Πιερίας με βοηθούς τον Γιάννη Καραγκιζόπουλο από την Ημαθία και τον Γιώργο Στεφανή από την Καρδίτσα. Τέταρτος διαιτητής ο Δημήτρης Μαλούτας του συνδέσμου Ημαθίας. Στο VAR θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία και βοηθός του ο Κώστας Ψαρρής από τη Ζάκυνθο.

To Top