ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλλη μία… Μεγάλη Βδομάδα για τον μπασκετικό Άρη – Καλείται να… εμφανιστεί ο Γουλιέλμος και να πληρώσει!

Η εβδομάδα που έρχεται είναι άλλη μία… Μεγάλη Βδομάδα για τον μπασκετικό Άρη, που αναζητά και πάλι χρήματα για να καλύψει υποχρεώσεις, κυρίως προς τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι έχουν εισπράξει ένα μηνιάτικο και πλέον τυπικά είναι δύο μήνες πίσω.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι… εξαφανισμένος εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες. Η ομάδα λειτούργησε με την στήριξη του κόσμου – μέσω των ενεργειών του Ερασιτέχνη και των οργανωμένων οπαδών – και με τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Σήμερα θα ολοκληρωθούν οι δράσεις που είχαν ανακοινωθεί από τους οργανωμένους, προφανώς και δεν σταματάει η στήριξη, αλλά θα πρέπει να… εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και να πληρώσει.

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν εισπράξει ένα μηνιάτικο. Ο Τζέιλεν Μόρις έχει εισπράξει δύο μήνες, ενώ ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς δεν έχει πάρει ακόμα χρήματα και έχει στείλει επιστολή στην ΚΑΕ με την οποία ενημερώνει επί της ουσίας ότι είναι στα όριά του.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί στον Άρη, ενώ είναι προφανές πως θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα τον Γουλιέλμο και το θέμα της κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στις προθέσεις και τις δυνατότητες του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ο οποίος είτε θα πρέπει να πληρώσει, είτε διαφορετικά οι κίτρινοι θα περιέλθουν σε ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση.

To Top