ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Ένινγκ: Koρυφή ο Λάρσον και… ίδια συνταγή!

Ο Μίχαελ Ένινγκ δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Λαμία, έχοντας ένα δίλημμα όμως στο μυαλό του…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Και αφορά την θέση κάτω από τα γκολκπόστ της ομάδας. Ο Τσιλιγγίρης ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον αυχένα, δεν προετοιμάστηκε κατάλληλα όσο θα ήθελε ο ίδιος και οι προπονητές του κι έτσι τις πιθανότητές του να αγωνιστεί βασικός τις έχει πλέον και ο Έμαν. Ο Ένινγκ, μαζί με τον Αλέκο Ράντο, τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, θα πάρουν την οριστική τους απόφαση, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή…

Από εκεί και πέρα, ο Γερμανός κόουτς του Άρη, επιλέγει συνταγή… ΟΑΚΑ! Διατηρεί τον Σάσα ως δεξί μπακ, παρότι ο Σούντγκρεν επέστρεψε. Ο Σουηδός δεν είναι στο 100% ακόμα κι έτσι ο Ένινγκ, αποφάσισε να κρατήσει στη θέση αυτή τον Σάσα, που τα πήγε περίφημα κόντρα στην ΑΕΚ.

Στα αριστερά της άμυνας θα αγωνιστεί για μία ακόμα φορά ο Κόρχουτ, ενώ στο κέντρο αυτής, το μόνιμο δίδυμο, Βέλεθ-Ροζ.

Στη μεσαία γραμμή, από τη στιγμή που ο Σάσα θα παίξει ως δεξί μπακ, τότε θα παραμείνει ο Αμπού Μπα, που θα αγωνιστεί για δεύτερο σερί ματς στο πλευρά του Ματίγια.

Στην κορυφή της επίθεσης του Άρη, απόντος του τιμωρημένου Ιντέγε, βασικός θα είναι ο σκόρερ του ΟΑΚΑ, Λάρσον. Ο Σουηδός θα είναι η αιχμή του δόρατος της επίθεσης των “κιτρινόμαυρων”, με τους Φετφατζίδη, Γκάμα και Ντιγκινί να τον πλαισιώνουν και να τον υποστηρίζουν στην επίθεση.

 

To Top