ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστροφή του Άρη Γρηγοριάδη στον Άρη!

Έτοιμος να επιστρέψει σε γνώριμα για τον ίδιο λημέρια είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2005, Άρης Γρηγοριάδης, ο οποίος πριν από δύο χρόνια αποχώρησε από τον σύλλογο, λόγω διαφωνίας του με τους τότε διοικούντες για τις οφειλές, που υπήρχαν στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος, άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Άρη και ήταν θέμα χρόνου η επιστροφή του στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο.

Ωστόσο, ο Θεσσαλονικιός κολυμβητής δεν θα επιστρέψει ως αθλητής, αλλά θα ενεργοποιηθεί σε άλλο πόστο, καθώς θα συνεχίσει να κολυμπάει στον σύλλογο που ανήκει την τελευταία διετία, τα Αστέρια Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης Γρηγοριάδης, λοιπόν, έχει έρθει σε συμφωνία με τους “κίτρινους”, προκειμένου να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του κολυμβητικού τμήματος του Άρη.

 Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή η συνεργασία να είναι και ο προάγγελος για την επιστροφή του και στις πισίνες με το “κιτρινόμαυρο” σκουφάκι.

Μαζί με τον Γρηγοριάδη, επιστρέφει στον σύλλογο και ο προπονητής του, Χρυσάφης Βαγγελακάκης, ο οποίος είχε αποχωρήσει το 2012, επίσης, από άλλο πόστο, καθώς θ΄ αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι της πισίνας του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top