ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή Χάγκινς στην αποστολή του Άρη μετά από 43 μέρες

Έπειτα από 43 μέρες απουσίας, λόγω της θλάσης, που τον ταλαιπώρησε στη γάμπα, ο Τζος Χάγκινς θα είναι και πάλι στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, στη 12άδα του Άρη. Τελευταία φορά, που ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε στην αποστολή των “κίτρινων”, ήταν στις 29 Οκτωβρίου, στη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 76-63, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για την 4η αγωνιστική της Basket League. 

Ο 28χρονος παίκτης είχε κάνει νταμπλ νταμπλ με 10 πόντους και 11 ασίστ, όντας από τους καλύτερους παίκτες του Άρη στο μοναδικό “διπλό” του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Τις ημέρες, που ακολούθησαν εκείνου του αγώνα τραυματίστηκε στη γάμπα και οι “κίτρινοι” στερήθηκαν των υπηρεσιών του για περισσότερες από έξι εβδομάδες, όμως, η ώρα της επιστροφής έφτασε για τον κορυφαίο πασέρ, σε μέσο όρο, της Α1. 

Σε τέσσερις αναμετρήσεις, ο Χάγκινς μετράει 11,8 πόντους και 9,8 πόντους, παίζοντας κατά μέσο όρο 34 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα και η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση θα προσφέρει σημαντικές λύσεις, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία στον Γιάννη Καστρίτη, καθώς ο απόφοιτος του Λιτλ Ροκ είναι (μαζί με τους Γκούντγουιν και Τολιόπουλο) μέχρι τώρα οι πιο επιδραστικοί παίκτες του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα.  

To Top